Πιστοποιητικό Παρουσίας στην Πλατεία

Από μια φίλη (σήμερα πρώην φίλη) μου ζητήθηκε πιστοποιητικό παρουσίας στην πλατεία του ΝΑΙ. Δηλαδή, μειώθηκε η ψήφος (η όποια ψήφος) επειδή δεν κατέβηκα στην πλατεία και επειδή λοιδόρησα την παρουσία της οικογένειας Μητσοτάκη σε αυτή (σχετική ανάρτηση στο Facebook και Post εδώ). Η ψήφος είναι υποχρεωτική και αυτή μετράει στο αποτέλεσμα της πολιτικής πορείας της χώρας. Προφανώς με την όποια ψήφο, σε κόμμα, δήμαρχο ή δημοψήφισμα, δεν μπορείς να ταυτιστείς απολύτως με την επιλογή. Η συμμετοχή στη εκδήλωση είναι προαιρετική και προφανώς πρέπει να προσέχεις, εκτός από το γενικό διακύβευμα, με ποιους άλλους πηγαίνεις και ποιοι άλλοι την υποστηρίζουν.  Άλλωστε από την κερκίδα δεν μπαίνουν γκολ !

Μέσω του Facebook, γνωριστήκαμε και παραγνωριστήκαμε. Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα να βγαίνεις με κάποιον για ένα καφέ και να συζητάς κόσμια για δύο ώρες και άλλο να σου σκάει στη μούρη η κάθε άποψη και το όποιο σχόλιο την όποια ώρα της ημέρας.

Αφού θέλετε μια δήλωση και ένα πιστοποιητικό, δεχθείτε το παρακάτω :

«Σήμερα, Ιούλιος 2015, αποχαιρετώ τους ανθρώπους που σπείρουν διχαστικά μηνύματα και απομακρύνομαι συνειδητά από τα σχετικά εργαλεία υποστήριξης του διχασμού και των προσβολών.»

Έχουμε και πραγματική ζωή !

Υ.Γ. :  «Αυτό το σχόλιο είναι για εσένα … Ναι ξέρεις ποια. Σε αποχαιρετώ οριστικά»

/vpante

This entry was posted in Αποψη and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *